Mulle tuli sellainen ajatus, että olis kiva tehdä joulukalenteri, jossa olis 24 ommeltua sukkaa. Ihan pala kakkua, eihän siihen tarvii kuin ommella 48 sukanpuolikasta ja ne yhteen. What could go wrong?

No ekanakin pitää miettiä miten tekee sukkien käänteet?

Miten aikoo ne ripustaa?

Mihin aikoo ne ripustaa?

Miten numeroi?

Jos ottaa kaavan tavallisesta sukasta, olisi suuaukosta kannattanut tehdä vähän isompi, että edes se pieni käsi mahtuisi poimimaan, mitä ikinä siellä sukassa sisällä onkaan!

IMG_2878.jpgIMG_2879.jpgIMG_2880.jpg

Tietty kaikki koristeompeleet ja päälitikkaukset vie tuhottomasti aikaa myös. Mutta valmista tuli, ja hieno on! Tämä meni Ainon serkuille. Pitää vielä muistuttaa heitä, että tätä voi useampanakin jouluna käyttää, eikä ole kertakäyttökamaa ;)

IMG_2876.jpg

Keksin ihan loistavan idean ostaa Legopakkaus ja täyttää sukat niin että niistä pikkuhiljaa rakentuu jäteauto ja ambulanssi. Että ekasta sukasta tulee sen auton renkaat ja sitten ruvetaan kasaamaan siihen sitä. Nojoo, en sitten tosiaan tajunnut, että noiden sukkien varsista tuli niin kapeat, ettei sieltä mikään iso lego mahdu! :( Noh, piti vähän soveltaa ja antaa ne isoimmat osat käteen ja loput pienemmät legot löytyy sukista...

Ajattelin sitten väsätä vielä toisenkin, kun olin Tiimarin loppuunmyyjäisistä hamstrannut tällaisia pieniä pinkkejä laatikoita.

IMG_2882.jpg

Siitä tuli ihan kiva, ja laatikoita oli juuri 24. Pötkylää pitää pyöritellä ympäri, jotta joka suuntaan aukeavat laatikot saa avattua :)

IMG_2886.jpg

Ehkä vähän kalteva? Ja rasiat on täytetty pikkueläimillä, trolleilla ja sorminukeilla :)

Sitten vielä kolmas, myöskin Tiimarin loppuunmyynnistä löydetyistä tyhjistä tulitikkurasioista. (Ovh oli muuten järkyttävät 3.50e/12 rasiaa, siis tyhjistä valkoisista tulitikkurasioista...) Tiimarissa oli sellaset loppuunmyyjäiset, että sai muovikassiin ottaa niin paljon kun siihen vain mahtui 10 eurolla. Sen jäljiltä meillä on ihan järkyttävä määrä kaikkea tilpehööriä, on kimalletta, paperia, nipsua ja vaikka mitä!

Päällystettiin ja numeroitiin, juuttinarulla ja pikku pyykkipojilla roikkumaan.

IMG_2896.jpgIMG_2897.jpgIMG_2898.jpg

Ongelmaksi tässä muodostui tila. Tulitikkurasiaan ei oikeesti mahdu MITÄÄN sisälle! Ei edes tuikkukynttilä >:(

Onneksi sain (kerrankin) mahti-idean, jolla täytin rasiat. Siitä ehkä myöhemmin, kunhan sisko on saanut tämän ja ehtinyt edes muutaman luukun avata. Tämä meni siis siskolle, eli oli vaikeaa keksiä mitä aikuisten juttua rasioihin voi laittaa. Lapsillehan olisi voinut laittaa vaikka pikkulegoja.

Hou hou! Kalentereita tuli tehtyä siis kolme, ja siinä tohinassa ihan unohdin omat lapseni, joten ihan perus Angry Birds suklaakalenterilla mennään ;)