Mies ehdotti, että tehdään tänä vuonna lahjoiksi joulukorit. Ihan outo fiilis, kun ei ole tuon ruokakaupassa käynnin jälkeen tarvinnut oikeastaan shoppailla joululahjoja, kaikki on jo hankittu! No, ihan kaikki ei tällaista saa ;) mutta melkeen kaikki lahjahankinnat on siis tehty! Nämä siis itse koottuja, ja jokainen tuote on ajatuksella valittu ;)

IMG_7315-normal.jpg

Sain myös joulukortit postiin!

2013-10-26%2012.22.29-normal.jpg

Viikonlopun alkamisen kunniaks sain jo aloitettua muuttorumbaa. Saadaan avaimet uuteen asuntoon torstaina, mutta viikolla ei välttämättä ehdi (jaksa) tehdä tätä hommaa. Auto on nyt siis täynnä romua, jota emme ensi viikolla tarvitse, tai oikeastaan koko loppuvuonna, koska viedään tavaroita uuteen asuntoon torstaina ja perjantaina, ja lauantaina lähdemme reiluksi viikoksi reissuun ja sittenhän on jo vuoden vaihde, kun tulemme takaisin.

IMG_7337-normal.jpgIMG_7336-normal.jpg

Aika hassua, että sellasen reilun pakettiautollisen tavaraa voi viedä pois, jota ei tarvitse?? Tarvitseeko niitä tavaroita siis ollenkaan? Osaisko niitä kaivata, jos veiskin kuorman suoraan kaatopaikalle?

No, onhan siellä melkein kaikki Ainon lelut (päätin, etten siivoa niitä enää kertaakaan täältä lattioilta, saa leikkiä vaikka kävyillä loppu ajan..) jotain kakkuvuokia ja tällaista, mitä ei nyt tänä vuonna enää tarvita. Ja kankaat, koska en varmaan ompele enää. (Vaikka uusille suksille pitäisi kyllä tehdä suojapussi!)

Lainasin tällaisen ihan loistavan kirjan kirjastosta, tää on niin mun elämä:

IMG_7320-normal.jpg

Niin, Ainon äiti on välillä vihainen.

IMG_7321-normal.jpg

Ylipirteä ihminen herättää aamulla liian aikaisin.

IMG_7322-normal.jpg

Päätä ei yleensä särje, mutta tilalle voi vaihtaa pahoinvoinnin.

IMG_7324-normal.jpg

Vauvaakaan ei vielä ole, kenen kanssa tapella, mutta voin kuvitella tilanteen olevan vuoden päästä tällainen, koska sitä se on jo nyt! Itkun ja riidanhan saa aikaiseksi ihan yksinkin :)

IMG_7325-normal.jpg

Äiti raivoaa. Oon myös tuon näkönen aina kotona.

IMG_7326-normal.jpg

Äitin tekemä ruoka, niinpä. Kaatunut tuoli. Pöydän aluskasvillisuus. Niinpä.

IMG_7327-normal.jpg

Päiväunille? No way!

IMG_7328-normal.jpg

Mut hei, sitten isi tulee kotiin ja kaikki on hyvin! Vaikka äiti ei ole antanut ruokaa, ei ole nukuttu päiväunia ja äiti vaan kitisee :)

IMG_7330-normal.jpg

Mmmmm, isin "tekemä" ruoka on hyvää :)

IMG_7329-normal.jpg

:D

IMG_7331-normal.jpg

Nukutusrumba

IMG_7332-normal.jpgIMG_7333-normal.jpg

Huomaa äidin iloinen ilme :D

IMG_7334-normal.jpgIMG_7335-normal.jpg

Mutta kyllä se äitinä olo on silti niin ihanaa :)