Ihan yllättäen olen saanut muutaman ufon (Un Finished Object) loppuun saatettua! Ehkä mulla on on vähän vaikeuksia aloittaa nyt mitään uutta ja olenkin kaivellut salkusta noita keskeneräisiä nopean valmistumisen toivossa ;)

IMG_0588-normal.jpgIMG_0590-normal.jpg

Silloin joskus Karnaluksista ostin 4 istuintyynyä 1e/kpl hintaan tarkoituksena tehdä ruokapöydän tuoleille päälliset ja tämä ollut kesken siis sen pari-kolme? kuukautta. Leikkasin kankaat väärin, mikä aiheutti tuskastumista ja v*tutusta siinä määrin, että koko projekti hautautunut ja haluttu unohtaa. Mitään kaunista katseltavaa nämä ei ole, jos ihan lähelle menee katsomaan, kun jouduin tekemään niin monta "oikaisua". Vihdoinkin valmiit, huh!

IMG_0585-normal.jpg

Tämä juuttipohjainen Aino-ryijy on taas odotellut marraskuusta (!!) saakka kohtaloaan. Mietin teenkö tauluksi vai tyynynpäällisen ja olen kyllä tosi tyytyväinen tähän valintaan! Tuli paljon parempi kuin osasin odottaakaan, kun ihan äkkiseltään tuossa lasten leikkien lomassa valitsin kankaan ja leikkelin palaset.

IMG_0581-normal.jpg

Ekaa kertaa tein tyynynpäälliseen tällaisen kääntöaukon, tai pujotusaukon, mikskä tuota nyt pitäisi sanoa. Yleensä vain jätän pienen kääntöaukon, josta tungen tyynyn sisään ja ompelen kiinni. Tämä olikin tosi helppoa ja ihmekyllä onnistui kertalaakista!

IMG_0576-normal.jpg

Ryijy on siis ystäväni tekemä Ainolle syntymäpäivälahjaksi :)

IMG_0562-normal.jpgIMG_0563-normal.jpg

Tässä toinen tyyny, jonka tehty juurikin edellä mainitsemalla tavalla, eli tungettu vain sisään ja kääntöaukko ommeltu käsin. Tämä odotellut sieltä Pariisin reissun jälkeisiltä ajoilta, koska nuo suloiset napit ostin Pariisista, suunnittelimme Ainon kanssa kuvan, jonka ompelin käsin ja nyt on nämä pari kk odoteltu sopivaa tyynyä, jolla päällinen täyttää...

IMG_0564-normal.jpg

Tässä vielä tämä itselleni suunnittelema imetysliivi/bolero, joka siis purettu ja jaettu tasaväkisesti molemmille lapsille. Ainon liivi ollut jo jonkin aikaa valmiina ja nyt sain vihdoinkin vauvan version kursittua kokoon ja ommeltua napit.

IMG_0565-normal.jpgIMG_0566-normal.jpgIMG_0569-normal.jpg

Nämä kaikki tein eilen ja tänään eli ufojen laatikko on huvennut huomattavasti, jes!