Ilmoittauduin kansalaisopiston virkkausviikonloppuun, opin tekemään salomoninsolmuja ja pipon uudella tekniikalla, lisäksi tuli tehtyä pari muutakin työtä :)

IMG_6386-normal.jpg

Huivi salomoninsolmuilla. Täynnä virheitä, joten itselle jää käyttöön. Seuraavaan osaa jo ottaa järkevämmän langan, tässä oli vaikea seurata solmujen määrää, kun lanka oli muutenkin muhkuraista.

IMG_6418-normal.jpgIMG_6411-normal.jpgIMG_6409-normal.jpg

Panta syyskeleille. Nopea ja helppo! 

(Keskimmäisessä kuvassa näkyy btw mun oma aito hiusväri, jota kasvattelen tällä hetkellä. Tyvikasvu ulottuu korvien hujakoille tällä hetkellä. Hei hei vetylondius!)

IMG_6387-normal.jpgIMG_6398-normal.jpg

Toiveena virkkauskurssilla oli oppia virkkaamaan pipo. Sainkin hyviä vinkkejä siihen, ja virkkasin tämän pipon itselleni, kunnes joku taas omi sen. Tyttö on oikea pipofriikki! Mutta äiti on tietenkin iloinen, että kelpaa :) Lisäksi uutena juttuna opin tekemään näitä aivan ihania afrikkalaisia kukkia. Tein tämän harjoittelukappaleen tällaisesta höpöhöpö langasta, mutta idea siis sama kuin isoäidinneliöissä, eli näitä kun jaksaisi virkata sellaisen 250 villalangasta ja ihanista eri sävyistä, niin parisängyn päiväpeitto olisi valmis!

Niin ja nuo hauskat pikku luistimet, jotka voi ripustaa vaikka joulukuuseen :) Hauska idea, jonka näin jossain lehdessä tai blogissa.

IMG_6392-normal.jpg

Työkaveri tilasi omalle kissalleen tonttulakin. Tässä mannekiinina Kettu Repolainen, koska meillä ei ole kissaa. Tästä nyt tuli vähän tällainen harjoitteluversio, prototyyppi. Saa nähdä mitä kisu tykkää.