Apua mikä harrastusten kaaos! Yhtäkkiä syksy on käynnistynyt ihan täysillä ja joka päivälle on jotain ohjelmaa. Arkirutiineiden pyöritys vaati ihan erillisen lukujärjestyksen, jotta a) lapsi tulee vietyä joka aamu hoitoon b) lapsi tulee haettua hoidosta c) molemmilla puoliskoilla on tasapuolisesti aikaa harrastaa. Niin ja lapsen harrastukset vielä päälle.

 

Maanantai

Tiistai

Keskiviikko

Torstai

Perjantai

Lauantai

Sunnuntai

Aamu

 

M Sali 1

M Sali 2

Anu aamuaero

Anu aamuaero

 

Anu aamuaero

Anu aamuaero

Iltapäivä

 

 

Anu Sali

Anu Sali

M Sali 3

M Sali 4

Anu ulkotreeni

Anu Sali

Ilta

 

Anu ompelu

Aino kuoro

Aino jumppa

 

Anu ulkotreeni

 

 

Kovasti kamppailin itseni kanssa sen suhteen, ettei kolme vee tarvitse vielä harrastuksia. Mutta kun joka puolella tyrkytettiin satujumppaa, balettia, luistelua, viulunsoiton alkeita ynnämuuta, tokihan minunkin lapsen pitää päästä osalliseksi näistä (ja kehittyä huippuammattilaiseksi). No ei sentään, valitsin loppujenlopuksi seurakunnan kuoron, jota paremmin kuvaa sana muskari. Siellä lauletaan ja soitetaan ja esiinnytään perhemessuissa ja joulukirkoissa -how nice is that! Toinen harrastus on vanhempi-lapsi jumppa, jossa käymme siis tytön kanssa yhdessä urheilemassa. Tyttöjen keskeistä laatuaikaa, kuten Aino sanoisi: "me tytöt mennään jumppaan!"

Itse harrastan käsitöitä, tällä hetkellä suurin intohimo on ompelussa, koska pidän kaikesta nopeasti valmistuvasta. Yleensä en jaksa ryhtyä mihinkään vuosikymmenten projekteihin, tai no, joskus erehdyn ja ne jäävät kaapin pohjalle ufoiksi (UFO = UnFinished Object). Koulun käsityötunneilla en oppinut tekemään yhtään mitään, joten olen viime vuosien aikana täysin itseoppinnut tai hakenut oppia esimerkiksi taitavilta kälyiltäni, äidiltä ja erilaisista kässäkerhoista. Kälyni Mervi taisi alunperin sytyttää kauan kadoksissa olleen käsityökipinäni, kun muutimme asumaan samalle paikkakunnalle ja seurasin hänen tekemisiään ja halu oppia oli suuri! Myös toinen kälyni Elli opetti minulle helpoimmista helpoimpia virkkaus ja neulontamalleja. Muistan vieläkin, miten opettelu aloitettiin ihan siitä miten päin virkkuukoukkua pidellään... Tässä ensimmäisistä ensimmäiset käsityöni:

img_5828.thumbnail%5B1%5D-normal.jpgimg_5845.thumbnail%5B1%5D-normal.jpg

Aikaisemmin tekemiäni käsitöitä löytyy vasemmalta Sivut otsikon alapuolelta.

Tällä hetkellä siis ompelen ja virkkaan. Toinen aikasyöppö on kuntoilu. Tarkoituksenani on käydä

3x viikossa kuntosalilla ja

4x aamuhölkällä sekä tehdä

2x viikossa ulkotreeni,

jonka voi kyllä tehdä sisälläkin, mutta se on salitreeniä lyhyempi sykettä nostattava lihaskuntojumppa? jossa ei tarvitse painoja tai oikeastaan mitään välineitä.