Torstaina lähdin YKSIN Joensuuhun ja kiersin melkein kaikki kirppikset. Ensin menin Mammuttikirppikselle, jossa teinkin parhaimmat löydöt. Joen kirppikseltä en löytänyt mitään mutta Kontista löytyi Minni lamppu ja pari kivaa kangaspalaa.

2013-10-17%2022.29.36-normal.jpg

Keräilen noita vihreitä Viisikkoja, en vain koskaan muista mitä mulla jo on, ja tuo sattui jo olemaan hyllyssä :( Ihanan retro kellon ostin 3e hintaan, jotta keittiössäkin näkyy aika. Tosin kotona huomasin, että takana luki Clas Ohlson... Ihanat punaiset hienostelukengät Ainolle 5 euroa.

2013-10-19%2014.51.21-normal.jpg

 

 

IMG_6709-normal.jpg

Iso pala laadukkaan tuntuista kukkakangasta (ylin) löytyi Mammuttikirppikseltä eurolla, sitä on siis todella paljon, kuvaan on taiteltu. Lilat pallo/kukkakankaat oli yhteensä 1,50 Kontissa ja pinkki ruutukangas euron. Näistä saa hyviä tilkkuja ja tuosta isosta kukkakankaasta vaikka mitä, sitä on niin paljon.

IMG_6712-normal.jpg

Aivan ihana neulottu porohame Ainolle 2 euroa ja Hello Kitty hame -kuin uusi- eurolla.

IMG_6714-normal.jpg

Ainoa, mitä tosissani etsin kirppiksiltä oli toppapuku Ainolle täksi talveksi. No, sellaista ei tietenkään löytynyt (tai löytyi useitakin, mutta en tosiaankaan maksa yli 25 euroa käytetystä puvusta, olipa lähtöhinta ollut mikä hyvänsä. En muutenkaan ymmärrä näitä Molo, Remu, Ticket to heaven tms. merkki riehujia. Lapsen vaatteeseen käytetään alk. 150 euroa ja se on käytössä pari, max. neljä kuukautta. Täälläkin Mammuttikirppiksellä oli RISAINEN Ticket to heaven haalari myynnissä 35 euroa. Just.)

Enivei, löysin 3,10 eurolla (mikä tuo 0,10 on tuossa?? :) välikausihaalarin kokoa 98cm Ainolle. Eli ensi kevääksi kun tämän syksyn välikausihaalari jää pieneksi. Yleensä en hamstraa varastoon, mutta tosiaan, 3,10 euroa ja hyvässä kunnossa! Lisäksi hamstrasin ensi keväälle tuon poni verkkatakin 1,90 euroa. Omat housut valui koko päivän jalasta niin ostin vyön 10 sentillä. Lisäksi ostin tuon aivan uutta vastaavan villapaidan 1,50 eurolla.

IMG_6715-normal.jpg

Tämä oli oikea löytö! Yölamppua olen Ainolle etsiskellyt aina välillä ja tämä Minni löytyi Kontista 1,50 eurolla! Ja vielä toimiva ;) Vielä pitäisi askarrella seinään kiinni... :(

IMG_6717-normal.jpg

Vetoketjuja parillakymmenellä sentillä seuraavan Martta kerhon askarteluja varten :)

IMG_6711-normal.jpg

Yleensä en osta ikinä kirppiksiltä näistä jälleenmyynti pöydistä, missä myydään siis uutta tavaraa. Nyt kuitenkin ostin eurolla nuo helmet ja tuon cars muistilehtiön, koska keräilen tavaraa siihen Joulun keräys laatikkoon.

Loman lopuksi ajoimme Kuopioon miehen siskon luokse, jossa olimme yhden yön ja lauantaina kävimme paikallisilla kirppiksillä Citypörssissä ja yhdessä lastentarvikekirppiksellä, jonka nimeä en tiedä. Citypörssistä löytyi nuo dinot 15-30 senttiä kappale. Ihan uusi nalle 20 senttiä ja Kaunotar ja Hirviö avaamaton lelu 2 euroa. Kaikki olisi suunnitelmissa laittaa Joulun keräykseen.

IMG_6716-normal.jpg

Aino halusi välttämättä tämän... 3 euroa. Nimetty Noomiksi.

IMG_6708-normal.jpg

Tuo ruskea poro/kauris mikälie kangas maksoi huimat 1,50 euroa, siis kaksi isoa verhoa, jotka aion käyttää tulevissa ompeluksissa :) Tähtitabletit oli vähän kalliimpia 1e kpl, mutta ajattelin että näistä saa aika kivoja tähti tilkkuja johonkin työhön. Ilmaiseksi -korissa oli tuo pienikukkainen huppari, kiva kangas, siksi otin ja siitäkin saa parit tilkut.

IMG_6700-normal.jpg

Tämän kohdalla en edes tajunnut tekeväni mahtavan löydön. Olen etsiskellyt itselleni toppatakkia, koska tuo vihreä aikaisemmin ostamani villakangastakki ei riitä tälle vilukissalle pakkaskeleihin! Tämän takin koko oli 34 (!!!) ja oli aika ällöttävän likainen :( Kuvassa ei taida edes näyttää niin likaiselta kuin todellisuudessa oli, mutta taskunsuut, kaulus ym. olivat keltaisia ja takissa oli muutekin ruskeita ja mustia tummentumia, yäk!

Koska takki kuitenkin mahtui päälle (koko 34!!!) ja olin varmaan siitä niin iloinen, ja takki maksoi vain 4 euroa, niin päätin kokeilla josko tuosta vielä takin saisi.

IMG_6719-normal.jpg

Tadaa! Kuin uusi. Ihan normipesulla 40 asteessa ja vähän Vanishia sekaan, tuli ihan kirkas valkoinen ja selässä ollut iso musta tummentumakin lähti pois. Tietenkin lähdin tämä päällä heti raaputtamaan auton ikkunoita ja samalla hieroin takkia likaista autoa vasten, joten pitännee pestä vielä takki -ja autot!

2013-10-19%2016.41.55-normal.jpg

Aino saa tosi harvoin mitään uusia leluja meiltä, mutta nyt poikkesimme Kuopiossa aivan ihanaan lelukauppaan Citypörssin vieressä (en muista nimeä!) ja mies osti Ainolle tällaisen farmariperheen. Vasemmalta oikealle, alhaalta ylös: Aino, Väinö, Juho, äiti, isi, ukki, mummi ja Kukka-Maria.