Pitkästä aikaa sain ompelukerhossa jotain loppuun. Viime maanantaina aloitin tämän, mutta piti jättää kesken, kun kangas loppui eikä resoria tai vetoketjua ollut mukana.

IMG_8470-normal.jpg

Sain siskolta säkillisen kankaita, joista pyysi tekemään pojilleen. Tätä autokangasta ei ollut ihan kokonaista palaa, mutta sain siitä kuitenkin tällaiset 116 senttiset haalarit 4-vuotiaalle pitkälle pojalle. Hihoihin ei riittänyt kangas kokonaan niin piti tehdä vähän pidemmät resorit. Muutenkin kaavaa muokkailtu aika paljon (OB 6/2010) tässä ei ole taskuja eikä vyötäröllä erillistä kaitaletta. Nämäkin, koska kangas ei olisi riittänyt. Myös lahkeisiin laitoin resoria, (vaikka sitä ei olisi ohjeen mukaan tullut) koska muuten ne olisi kaavan mukaan jääneet liian lyhyiksi (ei ollut varaa kääntää lahjetta).

IMG_8472-normal.jpg

Tästä tuli kyllä tosi kiva!

Kaulus aiheutti tänään vähän pientä hiljaista kiroilua, kun autot menee väärinpäin toisella puolella ja muutenkin sen ompeleminen oli taistelun takana. Mutta siitäkin tuli ihan siisti, ja vetskarikin menee auki ja kiinni :)

IMG_8471-normal.jpg

Vielä takaa:

IMG_8473-normal.jpg

Joo, ei ihan kuviot kohdistu, mutta kangasta oli niin naftisti, ettei siihen olis ollut mahdollisuuksiakaan.

Lisäksi pähkäiltiin opettajan kanssa tilkkutyöpeiton kanssa, jonka olen aloitin viime viikolla ja olen sen kanssa jumissa. Nyt se kuitenkin on hyvällä mallilla ja saan sen ensi viikolla valmiiksi! 

Tällä viikolla en tee enää mitään, koska lähden PARIISIIN! :) Tsekkaamaan uusimmat käsityöbuumit ja villitykset, jotka tuon sitten mukanani Hyvinkäälle ;) Lähden siis käsityömessuille äidin kanssa. Tästä kirjoitin jo oman jutun, mutta kone tsippas ja se hävisi bittiavaruuteen. Lähtö siis keskiviikkona!