Tänään kävin taas kirppiksellä. Ja taas lähdin etsimään jotain tiettyä, eli pöytälamppua. Olen vääntänyt noita nukutuskäsitöitä lähes pilkkopimeässä, kun tytön huoneessa ei ole jalkalamppua tai pöytälamppua eikä kattolamppu voi tietenkään olla päällä. Olen sitten yrittänyt ompelukoneen lampun valossa kyhätä ja siinähän ei mene kuin hermot, kun virheitä tulee koko ajan!

Noh, asiaan, eli kirppikselle ja löysin kuin löysinkin pöytälampun 3,50 hintaan. Ruma kuin mikä ja vähän epäilytti, kun hintalapussa luki ainakin kolmessa kohtaa että TOIMII! TOIMII! TOIMII! jotenkin epäilys vaan heräsi, että noinkohan toimii, kun pitää vakuutella. No, otin riskin, vaikka uudenkin saisi varmaan kympin pintaan.

IMG_6578-normal.jpg

Loput löydöt olivatkin sitten ihan heräteostoksia. Kyntteliköt oli pakko ostaa, isoin punainen maksoi euron (1!), toinen punainen 1,50e ja valkoinen samanlainen 3e. Ajattelin antaa äidille tuon isoimman, varmasti menee vaikka jossain mökissä, en vaan euron hintaan voinut jättää sinne. Ja nuo posliiniset valkoinen ja punainen ovat aika kivat itselle :) Puinen pieni korttiteline maksoi vain 1,50e ja vessapaperiteline muistaakseni 3,90. Glorian koti 1e. Vessapaperiteline oli ihan silkkaa hamstrausta, eihän sitä tämän asunnon kaakeliseinään saa kiinni, se tulee sitten sinne unelmakotiin <3 Samoin tuo korttiteline on sitä maailmaa, mitä haluan uuteen asuntoon.

Ja hei, se lamppu todellakin toimi! Laitoin seinään ja valo syttyi, ja vähän ajan päästä nokkaan tulvi palaneen käryä... Että just, ehkä siihen hintalappuun olisi pitänyt kirjoittaa, että VALO TOIMII! (mutta lamppu käryää ;) No, ehkä se oli vaan pölyä, annan lampulle vielä mahdollisuuden valvotuissa olosuhteissa.