Tänään vain rauhoitutaan kotona, kerrankin viikonloppu kun ei ole mitään m i t ä ä n suunniteltuja menoja. Eiköhän se tämän päivän jälkeen jo menojalkaa vipata ja lähdetään joululahjaostoksille tai muuta vastaavaa, mutta pakko ei ole mihinkään lähteä. Tai no pakko on siinä mielessä, että uhmaikäinen tuhmailee siinä määrin ja hyppii seinille, että saada se jonnekin päästelemään enimpiä höyryjä... Tässä näkymä meidän parvekkeelta:

Hyvää itsenäisyyspäivää kaikille!

IMG_7244-normal.jpg

 

Käytiin vielä illalla Puolimatkan hautausmaalla viemässä kynttilät Ainon ukille ja mummille ja isomummille eli miun mummille. Ihanan raikas, talvinen ilta vihdoinkin täällä Hyvinkäällä. Ihanaa kun on lunta!

IMG_7287-normal.jpgIMG_7265-normal.jpgIMG_7250-normal.jpgIMG_7257-normal.jpgIMG_7264-normal.jpgIMG_7276-normal.jpgIMG_7272-normal.jpgIMG_7268-normal.jpg

On ollu kyllä ihan super raskas viikko tuon tytön kanssa. Sillä on nyt ensimmäistä kertaa alkanu uhma, ja sehän myös uhmaa ihan joka asiasta. Esim. jos on keittoruokaa, haluaa syödä haarukalla, jos haarukka ruokaa, haluaa syödä lusikalla, ei halua laittaa toppapuvun kengän alle tulevia renksuja tai mitä tahansa muuta älyttömyyttä vaatteista nyt puhumattakaan... Äiti alkaa olla aika väsynyt!

IMG_7289-normal.jpg

Tää kuva varmaan kertoo enemmän kuin 1000 sanaa.

IMG_7286-normal.jpg

Olin jopa niin hullu, että lähdin tuon ^ kiukkupussin kanssa tänään hiihtämään. Olin varma, että sukset laitetaan polvea vasten kappaleiks, mutta se sujui yllättävän hyvin. Tehtiin lumiukkokin. Tämä alla oleva astetta hienompi kuitenkin naapurin likkojen tekemä :)

IMG_7303-normal.jpg

Eikö oo juuri kuin siitä Lumiukko ohjelmasta?