No nyt on saatu tämä työttömän arki rullaamaan. Alakaa käsityötä tulla joka päivälle ;) Asiat on saatu siis tärkeysjärjestykseen!

Lähden ensi viikolla Pariisiin (!!!) ja olen ihan stressannut tästä kamera-asiasta. Otanko kameralaukun ja käsilaukun? Jos otan molemmat, kuinka hyvällä todennäköisyydellä unohdan jomman kumman johonkin lojumaan? Onko kameralaukku liian houkuttelevan näköinen pitkäkyntisille? Jaksanko kannella sitä isoa möllykkää mukanani? Toisaalta enhän voi lähteä Pariisiin (!!!) ilman kameraakaan.

Nyt siis päätin tehdä kameralle oman pienen pehmustetun pussukan, joka sopii käsilaukkuun, vola!

IMG_8362-normal.jpg

Se on pieni, sievä ja sinne mahtuu just yks järkkäri. Ja se on mun ensimmäinen pussukka! Vetoketju meni vähän *ituralleen, ajoin liian läheltä, ja se menee nyt tosi tiukasti kankaan vieressä, mutta saapi nyt välttää. Saumuri meni rikki, joten sisustan voisi vielä ajella sillä, kunhan korjaantuu (sitä odotellessa...)

IMG_8365-normal.jpg

Lisäksi tuo pääty, missä vetskarin vedin roikkuu ei ole kovin siisti, edelleenkin välttää mulle, mutta en kehtais tällaista tekelettä kenellekään antaa. Mut hei, eka!

Käytiin vapaapäivän kunniaksi pyörimässä kirppiksellä ja sieltä löytyi näin ihanat kissaverhot 2 eurolla tilkkutöihin pilkottavaksi :) Lisäksi liukuestemattoa iso paketti 4e, Ainolle kisuli pehmo 1e ja nämä fantsut nostalgiakortit 2e/kpl.

IMG_8381-normal.jpgIMG_8376-normal.jpg

Lisäsin tuohon vasemmalle MYYTÄVÄNÄ kansion, johon laittelen kiertoon lähteviä tavaroita, vaatteita ym. Ovat myös Facebookissa, mutta yritän päivittää tilanteen mukaan.