Päästiinhän me vihdoin ja viimein suksille!

IMG_8260-normal.jpg

Ihan tuossa takapihalla hiihdätin Ainoa, kun sillä oli niin kova hinku päästä testaamaan uusia sauvoja :) Tähän mennessä Aino on hiihtänyt ilman sauvoja.IMG_8243-normal.jpg

Ihan isohko lenkki käytiin kiertämässä, vaikka pakkasta on taas melkein -20. Aurinko kuitenkin lämmitti mukavasti :)

IMG_8275-normal.jpg

IMG_8269-normal.jpgIMG_8255-normal.jpg

Koko viikko on ollut ihan järkyttävää hulinaa, joka päivälle on ollut jotain ohjelmaa, neuvolaa, kerhoa, jumppaa ym. ym. Eilen olin Marttojen käsityökerhossa, joka järjestetään vain joka 2. tai 3. kuukausi, joten sinne on kiva aina mennä, vaikka ei olisi eilenkään kaiken juoksemisen jälkeen millään jaksanut. (Aino tosiaan aloitti kerhon, minulla oli neuvola ja kävin parin tunnin keikan salilla). Onneksi kuitenkin menin, koska teimme lusikkakoruja, jotka oli aivan tosi koukuttavia! Harmi kun en muistanut ennakkoon hankkia sopivia tarvikkeita, mutta onneksi vetäjällä oli jotain minullekin.

Tätä voisi melkein jopa kokeilla itsekseen, jos vaan saan hankittua tarvikkeet itselleni. Kuvia valmiista tuotoksista tulossa piakkoin ;)

Tämä päivä piti pyhittää ihan vain kotona löhöilylle ilman mitään menoa, mutta kun kuulin että Tiimari on tänään viimeistä päivää auki, niin pakkohan sinne oli joutua. Tosin vasta klo 13, joten hyllyt oli jo lähes tyhjät! Kassalta sai kassin ja sen sai täyttää haluamillaan tuotteilla 10 euron hintaan.

IMG_8283-normal.jpg

Kyllä meillä nyt riittää jouluaskartelutarvikkeita!! Lisäksi sain ängettyä pussiin pääsiäiskoristeita, leimasimia, synttärijuttuja, kyniä, papereita ym. ym. Tuli muutama juttu otettua, joista lähemmän kotonatutkiskelun jälkeen en vieläkään tajunnut mikä se on, mutta kun pussiin mahtui... Noh, jospa joku Martoista vaikka avaisi minulle näiden mysteerien salaisuuden :)

Ai niin, toivottavasti vauva on poika, koska jäljellä oli vain poika-aiheisia kastejuttuja ;) Noh, saanee nuo eteenpäin, jos tuleekin tyttö.