Ihan mukavasti tullu levättyä tämä viikko, vielä vähän flunssainen olo. Pitää kuitenkin vähän yrittää palata normaaliin treenirytmiin, vaikka vaikeaa on. Ei vaan yhtään taas kiinnosta tuo salille meno... Kävinkin ekaa kertaa taas yli vuoteen ryhmäliikuntatunnilla (Total Body) ja meinas kyllä parin viikon liikuntatauon jälkeen henki lähteä, huh! Vähän liikaa sykkeen nostoja meikäläiselle, ja painojakin taisi olla vähän liikaa. Huomenna taidan mennä ihan vaan joogaan.

IMG_8984-normal.jpg

Katoin eilen kaks jaksoa Juttaa ja superdiettiä ja siitä "innostuneena" yritin olla reipas ja lähteä lenkille. Kävin torstaina juoksemassa 7,5km mikä on pisin yhtäjaksoinen juoksu tän raskauden aikana. Se sujui ihan hyvin, mutta pari tuntia juoksun jälkeen koski alavatsaan aikasta paljon ja vielä seuraavana päivänäkin :( Vähän liikaa liian nopeasti?

Lokakuu 2013

 IMG_6536-normal.jpg

Helmikuu 2014...

IMG_8987-normal.jpg

Että näissä tunnelmissa.

Pariisista kotiuduin siis sunnuntaiyönä, tänään lauantaina kävimme Haminassa kummitytön 3-vuotis bileissä:

IMG_8998-normal.jpgIMG_8988-normal.jpg

Huomenna pidetään lepo- (ja paasto) päivää ja maanantaina lähdemme hiihtolomaristeilylle Tukholmaan 2 yöksi. Torstai taas lepäillään ja perjantaina lähden tyttöporukalla Tallinnan Karnaluksiin tekemään vähän käsityömateriaaliostoksia :) Mutta se on ihan yhden päivän pikavisiitti.

Aika monta reissua tässä kahden viikon sisään, mutta mitäpä siitä! Sekottaa vaan noita reenailukuvioita. (Ruokarytmistä ei varmaan kannata ääneen edes puhua, sellasia kuvioita ei taida olla enää edes normi arjessa...:( )

Tässä vielä kummitytölle (yhden hengen sänkyyn tarkoitettu) lahjaksi viety päiväpeitto:

IMG_8975-normal.jpgIMG_8971-normal.jpgIMG_8976-normal.jpg

Näyttää kauheen ryttyiseltä, vaikka on juuri silitetty, ei vaan asettunu kuvaamista varten paremmin.

Tässä käytin Pariisin messuilta 10 euron arkki hintaan ostamaani "liimapaperia"?? Joka oli esitellessä niin ihmeellistä, että pakkohan sitä oli ostaa. Kestää kuulemma 40 asteen pesuakin. Eli poni kiinnitetty tällä liimapaperilla. Tässä kun on melkein viikko mennyt siitä, kun tämä esittelijä näytti miten paperia käytetään niin en tietenkään muistanut ihan kaikkea, niinpä kokeilujen jäljiltä silityslauta on nyt täynnä liimaa.

Seuraava ompeluprojekti on ehkä uusi silityslaudan päälinen? ;)