IMG_6856-normal.jpg

Kävin taas kirppiksellä. Ostin omppuhilloa varten lasipurkkeja 0,50-0,80 euroa. Aika kalliita mun mielestä käytetyiks suolakurkkupurkeiks, mutta ovatpa vähän edullisempia kuin uudet ja mukavampi kierrättää. Kirjokaaresta löytyi myös uusia lasten sukkia, jotka menee Operaatio Joulunlapseen. Eurolla löytyi ruutukangasta ihan runsas palanen ja pikku enkeli 0,20 euroa. En osta koskaan mitään koriste-esineitä, mutta Party Lite kynttiläkoriste kaipaa nyt joulutuulahdusta :) Tyllinauhaa 3e/rulla ja tästä syntyikin heti tyllihame Ainolle. Olen tällaisen halunnut tehdä jo vähän aikaa, kun kaverini Anni on näitä tehnyt useamman ja ovat aivan mahtavan suloisia! (Vaikka tästä nyt ei niin suloinen tullutkaan...)

IMG_6873-normal.jpgIMG_6858-normal.jpg

IMG_6857-normal.jpg

Kranssi 0,20 ja pallot 0,20/kappale. Tonttuliina oli ilmainen, koska likainen, mutta tämän voi käyttää tilkkuina.

IMG_6869-normal.jpg

Tällainen idea oli pallojen kanssa, mutta tietenkin ne loppuivat kesken! Tiimarissa olisi ollut näitä 5e/paketti ja niitä paketteja olisi tarvinnut ainakin kolme...

Kävin ostamassa kangaskaupasta lisää fleeceä, kun eilen innoistuin näistä paitojen ompelusta ja pitää tehdä vielä pari lisää Operaatio Joulunlapseen. Lisäksi ostin nahkaa, koska mulla on siitä loistava joululahjaidea suvun MIEHILLE, kerrankin jotain käsityötä miehille ;) Nämä yhteensä 13 euroa. Heppafleeceä metri ja nahkaa puoli metriä. Nalle oli joku jämätilkku.

IMG_6867-normal.jpg

Kirjokaaresta löysin ihan vahingossa itselleni villapaidan, täysin käyttämätön, uutta vastaava, laputkin vielä tallella 3e. Tosi harvoin ostan vaatteita kirppikseltä itselleni, korkeintaan ulkovaatteita, takkeja tms. Oon vaan niin laiska kokeilemaan ja sovittamaan, mutta tätä halusin kokeilla, kun huomasin että on uusi :)

IMG_6855-normal.jpg