Olen minäkin villinä näihin vanhoihin retrokuoseihin. Harmittaa vaan, kun niitä ei tahdo enää mistään löytää, ei ole mitään ullakkoa tai muuta piiloa, missä saattaisi olla aarteita kätkössä. Kirppiksiltäkin on kaikki hamuttu tai sitten pyydetään sikamaista hintaa. Äiti löysi Metsäpirtiltä aivan ihania kankaita ja teki niistä tilkkupäällisen sohvapatjaan <3 Lisäksi Pieni Lankarulla -blogissa oli tehty aivan ihana vauvanpeitto retrotilkuista.

Mutta minuakin onni potkaisi eilen! Facebook tuttuni laittoi viestiä, että oli laittanut Facebookin kirppikselle kankaita myyntiin. Ehdin nähdä viestissä vain pienen vilauksen kuvasta ja painelin heti tälle kirppikselle etsimään ilmoitusta, varmana, että se on jo varattu. Mutta ei! En tiedä oliko 35e hinta karkottanut muut hamsterit matkoihinsa, vai olinko vaan niin hyväonninen, ettei muut olleet ilmoitusta nähneet. Äkkiä varasin kankaat ja vasta sen jälkeen perehdyin tarkemmin kuviin, mitä olinkaan ostanut. Kyseessä ei ollutkaan pienet kangastilkut, vaan kokonaisia verhoja!

IMG_6750-normal.jpg

Mitämitä pilkistää :)

IMG_6765-normal.jpg

Vihreä pöytäliina

IMG_6769-normal.jpg

^ Kaksi isoa verhoa, tämä vähän sellaista "juutti" kangasta.

IMG_6768-normal.jpg

Aivan ihana verhokangas, näitä vain yksi kappale. Pääsi heti olkkariin, eihän tätä raaski tilkuiksi leikata??

IMG_6767-normal.jpg

Ihanaa tilkkukangasta. Jos raaskin leikata.

IMG_6760-normal.jpg

Maija Isolan Porkkana. Ihana kappa, jos raaskin leikata tästä vaikka mekko tai tilkuiksi.

IMG_6761-normal.jpg

Jätti-iso kangas kukkia <3

IMG_6762-normal.jpg

Aivan ihana kukkaruukku pöytäliina <3

IMG_6766-normal.jpg

Aivan ihanat raitakankaat, näitä vaan pienet palat joten tilkuiksi menee.

IMG_6758-normal.jpg

Sokerina pohjalla tämä aivan ihana sydän kangas, tätäkin monta metriä!

IMG_6770-normal.jpg

Ja aivan ihana omppukappa. Laitoin heti keittiöön, enkä varmaankaan raaski leikata tätä, vaikka ihania tilkkuja saisi myös. Nämä kaikki yhteensä siis 35 euroa, olen niin onnellinen!!!

IMG_6788-normal.jpg

Innostuin näiden ostosten myötä sitten vaihtamaan kaikki asunnon verhot. Olohuoneeseen tuli tuo yksinäinen verho ja kaveriksi kaksi entistä punaista verhoa, joita olen käyttänyt jouluverhoina. Nyt alkoi joulun odotus tässä kodissa!

IMG_6783-normal.jpg

Keittiö on ehkä mun lempi huone tästä lähtien <3

IMG_6779-normal.jpg

Laitoin sitten Ainonkin huoneeseen joulua, kun nämä tontut tulivat vastaan verhokaappia penkoessa. Takana pilkottaa uuden kynttelikön valo.

IMG_6751-normal.jpg

Kävin siis TAAS kirppiksellä shoppailemassa. Selityksenä: ei ollut muuta tekemistä, kun odotimme asuntonäytön alkua. Tämä söpis kynttelikkö 1e.

IMG_6757-normal.jpg

Kynttilöitä 7kpl yhteensä 1,20e.

IMG_6755-normal.jpg

Balleriinalle balleriinan prinsessahuivi mikälie 1e.

Kävimme siis Ainon kanssa asuntoesittelyssä, elämäni ensimmäistä kertaa tällaisessa välittäjän järjestämässä VUOKRA-asunnon esittelyssä. Kolmio, 57m2, vuokra 650e sisältäen veden, autopaikan ja saunan käytön. Pieni asunto siis, mutta miten edullinen! Paljon oli katsojia, ja meillähän on vuokrasopimus 31.12 saakka, mutta voisimme harkita kahden asunnon pitoa joulukuun ajan. Toisaalta tässä asunnossa oli suurena miinuksena se, että vaikka asunto 2. kerroksessa, niin sinne oli "kolme kerrosta portaita" if you see what I mean. Eikä siinäkään muuten ole ongelmaa, paitsi muuton kanssa :( Ei hissiä siis. 

No, toivon mukaan jotain muuta - ja parempaa - tulee vielä vastaan!