Tää kuumuus ei innosta ollenkaan käsitöiden tekoon, mutta halusin kuitenkin tehdä jotain "pientä ja nopeaa", kun telkkarikin oli loppuillaksi valloitettu. Löysin sitten Ottobresta tämän kaavan, ja nämä on OIKEASTI nopeat ja helpot tehdä! Surautin samantien kolmet pökät :)

IMG_0756-normal.jpgIMG_0758-normal.jpg

Traktoreista yritin tarkoituksella tehdä vähän isommat Ainon serkulle, mutta koska olin jo laittanut kaavat pois enkä jaksanut uudelleen piirtää kaavaa, niin leikkasin vaan vähän reilummin. Saa nähdä sopiiko, mutta on siellä onneksi pienempiäkin käyttäjiä ;)

Nyt on jo jonkin aikaa ollut niin harvinainen tilanne, ettei mulla ole mitään m i t ä ä n neulomusta tai virkkausta kesken. Tämä on ollut suorastaan häiritsevää, kun lähdetään johonkin, vaikka puistoon tai jonnekin missä pitää odotella/jonottaa, eikä ole mitään keskeneräistä työtä mitä ottaa mukaan. Olen siis saanut tehtyä keskeneräisiä kiitettävästi loppuun! Ja lisäksi tuhoamaan lankavarastot niin pieniksi, että ne mahtuvat yhteen pieneen koriin.

IMG_0976-normal.jpg

Koska lankoja ei nyt ole kovin paljoa niin sainkin pähkäillä, mitä oikein aloittaisin, mihin olisi sopiva lanka ja että sitä olisi riittävästi. Lyhyen googlailun jälkeen päädyin tähän, ja idea lähti oikeastaan siitä, että törmäsin noihin laukun ripoihin, jotka halusin käyttää. Tässä laukussa on siis yksi ripa ja on kyllä todella epäkäytännöllinen... Olisi ollut järkevämpää virkata ripa. Noh, tyttö ehti nähdä ja halusi välttämättä oikean rivan. Ja kyllähän tuonne väliin menee pienen tytön käsi. En sitten tiedä teenkö enää mitään sillä parittomalla rivalla?

IMG_0979-normal.jpg

Ekana iltana tein etu- ja takakappaleen ja Aino malttamattomana odotti laukun valmistumista. Seuraavana iltana päättelin, päättelin ja päättelin lankoja ja tein silmät, nokan ja kiinnitin rivan. Valmiin laukun nähdessään Aino totesi riemuissaan, "ihana kissalaukku!" Niinpä niin... ;)

IMG_0978-normal.jpg