Tänään piti käydä ihan pikapika treenit vetämään salilla. Pääsin töistä 14.30 ja laps pitää hakea hoidosta viimeistään 15.30. Onneks yks noista mun treeniohjelmista on tosi nopee ja sen tekee puolessa tunnissa, mutta sitten ajoihin, vaatteiden vaihtamiseen ja muuhun säätämiseen menee myös aikaa... Lisäks kävin aamulenkillä! Vähän mietityttää miten nuo reenit onnistuu ens viikolla, kun ollaan reissussa :/ Toivottavasti Kolilta löytyy joku kuntosalin tapainen, jos koko viikko ollaan siellä.

lataus%20%285%29-normal.jpg

Eilen liityin Hyvinkään Asennemarttoihin :) Olen ollut Martoissa viimeksi kun asuttiin Kymenlaaksossa, mutta sitten erosin kun tuli jotenkin sellainen rahastuksen maku siitä hommasta. Koko ajan vaan maksuja eikä jäsenyydestä ollut mitään hyötyä, ei kursseja, koulutusta tms.. Eikä jäsenille ollut edullisempaa mennä esimerkiksi matkoille, joita järjestettiin... Kyllä kai vuosimaksusta joku hyöty jäsenellekin pitäisi olla?

Nyt löysin tämän Hyvinkään Asennemartat ja näyttäisi siltä, että heillä on toimintaa tosi paljon ja juuri sellaista mistä mie tykkään :) Tänään menin heti käsityökahvilaan, joka on ilmainen myös ei-jäsenille. Lisäksi heillä on käsityökerho, lukupiiri ja suunnitteilla matka Tallinnaan. Olen haaveillut tuosta kankaanostomatkasta Tallinnaan ja Karnaluksiin jo varmaan vuoden... Olispa ihanaa jos tuo matka nyt pian toteutuisi!

Oli tosi kiva käsityökahvilailta, tein tällaisen:

lataus-normal.jpg

lataus%20%281%29-normal.jpg

Tässä Kettu Repolainen mallina, koska meillä ei ole kissaa. Työkaveri pyysi tekemään kissalleen tonttuhatun, haluaa tehdä tämän vuoden joulukortit kissasta tonttulakki päässä. Annoin jo sen tonttulakin, ja tein kissalle vielä nutun. Pitää pyytää yksi kuva minullekin :)

Note to self: pienet puikot ja ohut lanka, so not mun juttu....

lataus%20%283%29-normal.jpg

Tänään sain aivan ihanan tekstiviestin aamulla, ystävälleni oli syntynyt pieni poika <3

Luulin, että aikaa olisi vielä viikko-pari tehdä vauvalle jotain ihanaa, mutta nyt tulikin kiire! Sainkin sitten yllättävän nopsaan tehtyä tällaisen söpöläisen tyynyn vauvalle, vaikka sitten koristeeksi.

lataus%20%282%29-normal.jpg

Kuva on jostain syystä tosi pieni, mutta lisäksi ompelin elämäni ensimmäiset tumput! En meinannu millään keksiä, mitä tekisin vauvalle, ja löysin googlaamalla näihin ohjeet täältä http://pienilankarulla.blogspot.fi/2012/06/jos-kesalla-palelee.html, todella helppo ja nopea!! :)