IMG_6381-normal.jpg

Eilen sain vihdoin tilaamani kankaat (puutteellisena) Kangastukusta. Eilisen illan olikin sitten pipo ja kauluritehdas pystyssä. Kaulureista ei saa oikein tässä kuvaa, millaisia ovat eikä tyttö suostu ollenkaan mannekiiniksi, on varmaan turhan montaa kauluria joutunut sovittamaan.

Oikeat puolet vastakkain!!! Kuinka monta kertaa se sama virhe pitää tehdä??

IMG_6380-normal.jpg

Pussaavat linnut <3

IMG_6376-normal.jpg

Pussaavat linnut väärinpäin :(

IMG_6374-normal.jpg

IMG_6368-normal.jpg

IMG_6364-normal.jpg

Sain vihdoinkin valmiiksi tämän pitkään takaraivossa kummitelleen farkkuhameen. Tuli tosi kiva! Alkuperäinen suunnitelma (jälleen kerran muuttui...) oli tehdä se tytölle, mutta ajattelin tehdä myös itselleni, jotta saan tuota farkkuvuorta pienemmäksi. Vyötäröllä on resori, jonka ompelin aivan liian löysäksi, se pitää siis purkaa ja tehdä uusiksi. Toinen vaihtoehto on ottaa resori pois, kääntää farkun yläreunaa ja ommella väliin kuminauha. Tuon resorin kanssa tulee sellainen äitiyshame fiilis. Tykkään tästä silti tosi paljon, ja menee hyvin näin syksyllä ja varmaan talvellakin, kun laittaa alle leggarit tai farkut :)

Eilen töissä olin ihan kohmelojäässä ja lounastauolla poikkesin kirppikselle. Sieltä bongasin tämän villakangastakin (koko S!!! Wohoo!) vain 8 euroa, bargain!