Ainon kuoro esiintyi ekaa kertaa tänään sunnuntaina. Aino sai ihan kuoroasunkin. Piti vähän kyynelehtiä, oli niin liikkistä :')

IMG_6817-normal.jpg

Niin ison tytön näköinen tässä ^

IMG_6831-normal.jpg

Laulu raikui :D

IMG_6829-normal.jpg

IMG_6823-normal.jpg

Käytiin vähän shoppailemassa Willassa, mies osti itselleen vetohihnat, mie etsin joulukranssiin tarvikkeita, mutta en sitten raaskinut ostaa mitä olisin tarvinnut. Pitää keksiä jotain muuta tai odottaa, että Tiimari halpenee. Ostettiin Operaatio Joulun Lapsi -laatikoihin lisää sisältöä, löysin Tokmannilta Hello Kitty talvipipoja 0,80 eurolla!! Aino tietenkin oli taas omimassa kaikkia itselleen...

Käytiin viemässä miehen veljen haudalle kanervia ja kynttilä, havutkin oli jossain vaiheessa mielessä, mutta se unohtui samantien.

Ollaan oltu koko viikonloppu ihan joulufiiliksissä, meillä on tosiaan jo jouluverhot, kyntteliköt ja eilen mies paistoi ruuaksi jotain kinkun tapaista :) Koko asunto tuoksui siis joululle ( =kinkulle), tänään vielä leivottiin, syötiin pipareita ja glögiä.

Syömiset on koko viikon menny penkin alle. En vain ole jaksanut. Viimeisetkin motivaation rippeet on kadonnu jonnekin, enkä ole keskiviikon jälkeen liikkunut y h t ä ä n. Tuntuu ihan siltä, että kaikki 20kg on tullut neljässä päivässä takaisin :(  Nyt alkaa jo mieli tehdä ryhdistäytyä. Huomennahan on sopivasti maanantai ;) 

Kuntosalikortti on käytetty loppuun ja ajattelinkin vaihtaa välillä salia, jos siitä saisi vaikka boostia. Aion selvittää personal trainer kuvioitakin, että nämä viimeset 5-10kg lähtis vähän rivakammin, eikä tämä joulusyöminen alkais ihan vielä (lokakuussa). Huomenna on siis tehtävä ryhtiliike kaikin puolin!