Nyt on taas yksi kynnys ylitetty, sain itteni salille! Sunnuntaiaamuna kello 8! Oikeastaan tämän koko pari-kolme kuukautta mitä tässä nyt on menny? oon vaan odotellu, että pääsen salille pt:n kanssa. Treeni-innostus loppui sillon syksyllä ihan tylsistymiseen, tuntui ettei mitään kehitystä tapahtunu, aina vaan sitä samaa kymmentä kiloa siellä salilla repii :( Nyt laittoi pt ihan rohkeesti lisää rautaa tangon päihin, ja hyvin jaksoin ;)

2013-12-08%2008.21.01-normal.jpg

Oli kyllä tosi motivoivaa käydä pt:n kanssa läpi uusi ohjelma, ja aloittaa ihan puhtaalta pöydältä :) Nyt kun saisin sen 3x viikossa käytyä niin oisin tosi tyytyväinen! Siihen ehkä vielä pari lenkkiä per viikko niin ois ihan bueno mulle. Syömiset nyt on ihan retuperällä ja siitä syytän edelleenkin tätä lievää pahoinvointia. Ruoka maistuu jo kyllä paljon paremmin, mutta a) en halua/voi mennä kauppaan b) en todellakaan voi tehdä ruokaa. Eli on syötävä sitä, mitä on tarjolla. Töihinkään en ole tehnyt moneen viikkoon eväitä, vaan syön alakerran kahvilassa.

No mutta, mun psyykeelle on tärkeintä, että pidän itteni liikkeessä!

Ja mehän on taas menty. Lauantaina käytiin moikkaamassa taas jiipeetä:

2013-12-07%2011.26.10-normal.jpg

Yhtään ei jännitä :D

2013-12-07%2011.25.52-normal.jpg

Laitoin taas meidän tavaroita myyntiin Facebookin kirppikselle, vaikka olen siellä tuhat kertaa hermoni menettänyt näiden"av tuohon 1e lastenkirjaan. Kulkeutuuko Rovaniemelle?" -tyyppien kanssa. No v*ttu ei kulkeudu!

Sain meidän 6 hengen ruokailuryhmän myytyä, joka ostettiin kolmisen vuotta sitten, kun omakotitalossa oli ihan erillinen ruokailuhuone. Nyt on ollut hiukka ahdasta täällä 57m2 kaksiossa. Nyt meillä on sit loppukuun keittiössä tämän näköistä:

IMG_7314-normal.jpg

Ainon mielestä tää on ihan hyvä järjestely, mutta me joudutaan miehen kanssa vuorotellen ruokailemaan :D Ehkä pitää sitten uuteen asuntoon hommata vähän isompi, ;) (mutta vaan vähän isompi, nyt pitää joku roti pitää näiden huonekalujen hommaamisessa..)

Oonkohan muuten muistanu hehkuttaa, että saatiin 26m2 isompi, 180 euroa halvempi asunto keskustasta! Aika mahtavaa :D Ei paskempi diili ollenkaan ;)

IMG_7309-normal.jpg

Ainon koristelut, miehen kokoama. Miulta ei nämä luonnistu ollenkaan...

Käytiinhän me viikonloppuna kirppikselläkin, josta löysin kokoelmiini taas yhden ihanan vanhan matkalaukun, pojille joululahjat käsityöpisteestä eli kaulurit ja villasukat. Itselleni otin pari fiilistelylehteä :) Ja tuo kyltti menee osaksi yhtä joululahjaa, jonka taidan linkata vasta myöhemmin ;)

IMG_7307-normal.jpgIMG_7304-normal.jpg

Ai niin, hyvää Anun päivää minulle! :D