Sain nämäkin viimeisteltyä, jotka tein Pariisissa lentoja odotellessa, lentojen aikana ja iltaisin hotellilla.

Mannekiinina Ainon nukke. Toivottavasti sopii vauvan päähän eikä ole liian pieni. Itseasiassa Aino taisi yksi päivä hiippailla tämä päässä ja todeta, että se on hänelle, joten eiköhän tämä vauvallekin mahdu. Oli kyllä puettu sellaiseen juutalaisten käyttämään kipa -tyyliin, joten ei tämä sentään ihan kolmevuotiaan kokoa ole ;)

Ensi viikolla selviää tuleeko meidän vauvalle, vai ystävän tyttölupaukselle!

IMG_9005-normal.jpgIMG_9007-normal.jpg

Tässä toinen murheenkryyni. Tätä nyt voi pitää tulipa tyttö tai poika. Ei ollut tarkoitus tehdä ihan näin lappalais tyylistä, mutta noin 25 purkamiskerran jälkeen en enää vaan jaksanut.

IMG_9008-normal.jpg

Alunperin rupesin siis tekemään pieniä virkattuja palloja (joulukuusenpallo-ohjeella) mutta koska lanka ja koukku olivat eri kuin ohjeessa ei siitä palloa syntynyt millään. 

Sitten ajattelin tehdä jotain kukkahärpäkettä ja loppujenlopuksi päädyin vauvan hattuun. Huoh.

IMG_9009-normal.jpg

Miehelle neulomani säärystimet osoittautuivat hyödyllisiksi ja olen itsekin niitä lainaillut lenkeillä. Tein itselle vähän tiukemmat versiot, ei mitkään kaunokaiset, mutta ajanevat asiansa. Ihan perus 2o 2n.

IMG_9010-normal.jpgIMG_9011-normal.jpg

Tukholmassa aloin tehdä isoäidinneliöitä pallomeren reunalla tarkoituksena koota niistä itselleni pieni liivi. Jos idea ei ole niin hyvä kun tällä hetkellä mun päässä, niin kai se on pakko sitten tehdä siitä ikuisuusprojekti eli isoäidinneliöpeitto.