Nyt on taas ompelukärpänen puraissut, ja olen siirtynyt tekemään itselleni vaatteita! Ihan tarpeeseen on tehtykin, nimittäin imetyspaitoja ja tunikoita.

Olen ostanut paljon puhutun ONION 2035 kaavan, ja ommellut siitä isosiskolle tunikan, josta en harmikseni muistanut ottaa yhtään kuvaa :( Tuli nimittäin aika kiva! Pitää tehdä samaisella vielä itselle mekko ja ehkä toinenkin, ja ehkä kolmas imetysmahdollisuudella :)

Tämä suoraan päältä vedetty, käytössä jo nuhjaantunut, mutta niin mukava perustunika pussittavalla helmalla. Hintaa tälle tuli n. 8 euroa, siis kankaille.

IMG_2469-normal.jpg

Kettutrikoosta imetyspaita. Paaaaljon muokattavaa tehtävä seuraavaan versioon, mutta tämä olikin koeversio. Toimii kuitenkin käytössä liian ahdistavaa kaula-aukkoa lukuunottamatta. Harmittaa, kun kerrankin sain kaula-aukon siististi, ja sitten se jäi liian kapeaksi. Olin itseasiassa jo piirtänyt tuohon kynällä uuden kaula-aukon, kun keskeneräistä paitaa kokeillessani tajusin kaula-aukon liian pieneksi, mutta sitten tuli parin päivän tauko ompeluun ja jatkoin "siitä mihin jäin" eli resori vaan pääntielle, enkä muistanut siinä välissä leikata isommaksi, däääm! Pitää vielä korjata, kun joskus inspistä..

IMG_2473-normal.jpg

Kangashamstereista aivan ihanaa pupujoustista muistaakseni 12 euron palan ostin.

Tein tytölle paidan, joka melkein tunikasta menee, on niin pitkä.

Ei tykkää. Vihaa.

Koskaan ei ole ollut päällä :(

Mitä teen tälle? Laitan seinälle koristeeksi? On niin ihana kangas :'(

IMG_2459-normal.jpg

Päätin, etten ompele enää tytölle. Olkoot ilman, kun ei kelpaa.

Sitten ompelin kaverin lapsille ja Vilholle. Rupesi tyttö jo kysymään, mitä teen hänelle. Sanoin etten tee mitään, ennen kuin on pupupaita päällä.

Ei laittanut :( Mutta valitsi kangaspinosta kankaan, joka häntä miellytti.

IMG_2518-normal.jpg

Tein pääntien 3 kertaa. Prkl. Vielä pitää kerran tehdä, vaikka tämä käytössä jo, takaata on huonosti, repsottaa.

Ehkä joku jo huomasi nämä ihanuudet taustalta:

IMG_2455-normal.jpgIMG_2467-normal.jpgIMG_2463-normal.jpg

Kastejuhlassa sain kummitädiltäni nämä <3

Hänen äidin tekemät. Siis itse virkkaamat ja kirjomat lakanat! Siis omfg, sanonpahan vaan.

Nää on mun kalleimmat aarteet. 

Miestä jo vannotin, ettei vaihda enää vaippaa sängyllä, ettei tule vaurioita, näitä vaalitaan nyt henkemme kaupalla, nää on ihanat!! Miettikää mikä työ!! Montako silmukkaa!! Ei kyllä monella kärsivällisyys riittäisi! Ja nuo lakanat siis koko pituudelta KIRJOTTU ja niissä nimikirjaimet TJ kaikissa. Omfg.

Mie tein tämmösen (siis pelkkä nimi, äiti virkannut liinan):

IMG_2452-normal.jpg

ja hermothan siinä meni jo tuossakin, muahhahahaha! Mitähän ois Toini-täti tuumannut? :)